28 februarie 2012
Prajitura VIOLETA
BLATURI
9 ALBUSURI
9 LINGURI ZAHAR, SE BAT SPUMA, SE ADAUGA GALBENUSURILE
4 LINGURI FAINA
9 LINGURI NUCA MACINATA
1 LINGURITA AMONIAC STINS
SE IMPARTE IN TREI, DIN CARE IN UNA SE PUNE 2 LINGURI DE CACAO, SE PUN LA COPT CELE TRTEI FOI.
CREMA
500 ML LAPTE
5 GALBENUSURI
12 LINGURI ZAHAR
1 PLIC PRAF BUDINCA DE VANILIE, SE FIERB LA BAIN MARINE, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU UN PACHET DE UNT
SIROP
10 LINGURI ZAHAR SE PUNE LA TOPIT(ARS)
DUPA CARE SE ADAUGA 50 GR UNT SI SE MESTECA REPEDE.
ACEST SIROP GROS SE PUNE FIERBINTE PESTE CELE DOUA BLATURI ALBE.
MONTARE
1 FOAIE ALBA CU CARAMEL(IN SUS)
CREMA
2 FOAIE CACAO
CREMA
3 FOAIE ALBA CU CARAMELUL IN JOS
DEASUPRA SE PUNE CREMA DE BEZEA.
CREMA DE BEZEA
5 ALBUSURI
12 LINGURI ZAHAR, SE BAT SPUMA PE BAIN MARINE PANA SE INCROASA, SE PUNE PESTE PRAJITURA, DEASUPRA SE RADE CIOCOLATA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
b