27 februarie 2010
tort masinuta 3
BLAT
8 OUA
250GR ZAHAR
40 ML APA
4 LINGURI CACAO
10 LINGURI FAINA.
ALBUSURILE SA BAT SPUMA CU APA SI ZAHARUL,GALBENUSURILE SE FREACA CU ULEIUL DUPA CARE SE ADAUGA CACAUA, SE INCORPOREAZA ALBUSURILE CU GALBENUSURILE SI SE ADAUGA FAINA AMESTECATA CU UN PRAF DE COPT.
CREMA MAUSE MASCARPONE
250 GR MASCARPONE
170GR LAPTE CONDENSAT
10 GR GELATINA
100 ML FRISCA.
CREMA MAUSE CU VISINE
UN COMPOT VISINE DE 850 GR
2 OUA
20 GR GELATINA
200 ML FRISCA
VISINILE SE FAC PIURE IMPREUNA CU 150 ML DE ZEAMA.
GELATINA SE DIZOLVA IN SIROP
GALBENUSURILE CU 2 LINGURI DE ZAHAR SI 5 LINGURI LAPTE SE FIERB PE BAIE DE ABUR, SE DAU LA RECE.
ALBUSURILE BATUTE SPUMA SE AMESTECA CU GALBENUSURILE RECI, CU PIUREUL DE VISINE GELATINA TOPITA SI LA FINAL FRISCA.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)