23 ianuarie 2010
PRAJITURA CU AROMA DE CAPSUNI
BLAT
4 OUA
200 GR ZAHAR
150 GR FAINA+UN PRAF DE COPT+ UN PIC DE SARE
200 GR ULEI
2LINGURI CACAO

CREMA
500 GR LAPTE
150 GR ZAHAR
2 CUBURI CIOCOLATA ALBA DE MENAJ
100 GR UNT
2 PLICURI DE PRAF BUDINCA AROMA CAPSUNI, SE PUN LA FIERT PE BAIE DE ABUR PANA SE INGROASA. SE LASA LA RACIT DUPA CARE SE ADAUGA 4 CUTII DE DANONE DELICIOS AROMA CAPSUNI SI 30 GR GELATINA TOPITA.

SI ACESTA ESTE PRODUSUL FINAL
4 OUA
200 GR ZAHAR
150 GR FAINA+UN PRAF DE COPT+ UN PIC DE SARE
200 GR ULEI
2LINGURI CACAO

CREMA
500 GR LAPTE
150 GR ZAHAR
2 CUBURI CIOCOLATA ALBA DE MENAJ
100 GR UNT
2 PLICURI DE PRAF BUDINCA AROMA CAPSUNI, SE PUN LA FIERT PE BAIE DE ABUR PANA SE INGROASA. SE LASA LA RACIT DUPA CARE SE ADAUGA 4 CUTII DE DANONE DELICIOS AROMA CAPSUNI SI 30 GR GELATINA TOPITA.

SI ACESTA ESTE PRODUSUL FINAL

Abonați-vă la:
Postări (Atom)