10 martie 2012
PRAJITURA CU GRIS DE POST
BLATURI
PENTRU UN SINGUR BLAT
150 GR ZAHAR
200 GR GRIS
100 GR FAINA
200 ML ULEI
250 ML SUC
1 PRAF COPT
COAJA RASA DE PORTOCALA, SE DA LA COPT.
CREMA
2 PRAFURI BUDINCA FIERTE IN SUC DE PORTOCALA, SE DA LA RECE DUPA CARE SE AMESTECA CU 2OO ML FISCA LICHIDA.
SE PUNE UN STRAT DE CIRESE SAU CE FRUCTE DORITI, DUPA CARE SE TOARNE CREMA SI BLATUL CELALALT.
DEASUPARA SE PUNE O GLAZURA DIN TOTR GELEE, FOLOSITI INSTRUCTIUNILE DE PE PACHET.
SNIKARS DE POST
BLAT
500 ML SUC
200 GR ZAHAR
300 GR NUCI
2PRAF COPT
FAINA CA LA CHEG
CREMA
10 LINGURI ZAHAR SE PUNE LA ARS PANA SE TOPESTE, SE ADAUGA AMESTECAND CONTINUU 300 GR MARGARINA, SE DA DE PE FOC SI SE PUNE NUCA TAIATA.
SE DA LA RECE
ASAMBLARE
BLAT
CIOCOLATA ALBA TOPITA
CREMA RECE
CIOCOLATA CU CACAO
SI POFTA BUNA
CHEG DE POST
250 GR MARGARINA
200 GR ZAHAR
400 ML LICHID
5 LINGURI DULCEATA
2 PLICURI CAPUCINO CU DIVERSE AROME
200 GR NUCI PISATE
2 LINGURITE BICARBONAT STINS
300 GR FAINA
DEASUPRA SE PUNE CIOCOLATA TOPITA DE MENAJ( E DE POST)
Abonați-vă la:
Postări (Atom)