18 martie 2010
rulada cu banana
iar rezultatul final, dupa o noapte de stat la frigider
peste crema se adauga bananele si se ruleaza, se da la rece cateva ore
peste foie se adauga crema de margarina
daca foia e prea tare se mai adauga lapte sau frisca vegetala, aluatul trebuie sa fie consistent ca sa se poata intinde foaia
foie
5oo gr biscuiti pisati
3 linguri cacao
300 ml lapte de soia sau frisca vegetala
1 esenta rom
crema
un pachet margarina frecat spuma cu 250 gr zahar pudra cu aroma vanilie
dupa care se adauga 150 gr nuca cocos
in mijloc se pune banana si se ruleaza
ciuperci
4 oua
200 gr zahar
50 gr ulei sau unt topit
5o gr apa
25o gr faina, sare
o lingurita amoniac stis in otet.
se bat ouale cu zaharul pana se topeste, se adauga pe rand toate celelalte ingrediente.
dupa ce se coc se dau prin ciocolata topita\ nuca cocos\ confeti.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)