6 decembrie 2011
TORT EGIPTEAN
ATAT MI-A MAI RAMAS DIN EL DIN PACATE
INGREDIENTE
PT O TAVA CU DIAMETRU DE 18
6 ALBUSURI BATUTE SPUMA CU 6 LINGURI ZAHAR 2 LINGURI FAINA SI 40 GR NUCI SAU ALUNE MACINATE.
COMPIZITIA SE IMPARTE IN TREI FOI.
CREMA1
6 GALBENUSURI
6 LINGURI ZAHAR
340 ML LAPTE
2 LINGURI AMIDON
170 GR UNT
ESENTA VANILIE
CREMA SE FIERBE LA MAIN MARINE, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU UNTUL SPUMA, CREMA SE PUNE INTRE FOI.
CREMA 2
200 ML SMNATANA PT FRISCA
150 GR ZAHAR
150GR ALUNE SAU NUCA TAIATE MARUNT
DIN ZAHAR SE FACE UN CARAMEL CARE DUPA CE SE TOPESTE SE PUNE PE FOAIE DE COPT LA RACIT, DUPA CARE SE RUPE BUCATELE MICI SI SE ADAUGA IN FRISCA AMESTECATA CU NUCA SAU ALUNELE.
ASAMBLARE
FOAIE+ CREMA 1+ CREMA 2+FOAIE SI TOT ASA, LA FINAL RAMANE DEASUPRA FRISCA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
b