6 decembrie 2011
PRAJITURA BOUNTY CU COCOS
INGREDIENTE
300 GR UNT
200 GR ZAHAR BRUN
6 OUA
300 GR FAINA
4 LINGURI CACAO
4 LINGURI LAPTE
1 PRAF DE COPT, SARE
SE FREACA UNTUL CU ZAHARUL, SE ADAUGA OUALE SI TOATE CELELALTE, SE SDA LA COPT.
SIROP
SE ARDE 5 LINGURI DE ZAHAR PANA SE FACE CARAMEL, SE ADAUGA 600 ML LAPTE, SE LASA SA SE TOPEASCA.
ACEST SIROP SE PUNE PESTE BLATUL RECE.
CREMA
600 ML LAPTE
5 LINGURI GRIS
200 GR UNT
200 GR ZAHAR
150 GR NUCA COCOS
LAPTELE, UNTUL,ZAHARUL SI GRISUL SE PUN LA FIERT PE BAIN MARINE PANA SE INGOASA, DUPA CARE SE PUNE COCOSUL, SE PUNE FIERBINTE PESTE BLATUL RECE CARE A FOST SI INSIROPAT.
DEASUPRA SE PUNE GLAZUARA SAU CIOCOLATA TOPITA. POFTA BUNA
ARE MULTE CALORII DAR ESTE DELICIOASA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
b