6 decembrie 2011
PRAJITURA CU BRANZA SI BEZEA
INGREDIENTE
BLAT
400 GR FAINA
250 GR UNT
UN PRAF DE COPT
150 GR SMANTANA
100 GR ZAHAR
2 OUA
4 LINGURI CU
LAPTE
SE FRAMNAT UN ALUAT CU TOATE INGREDIENTELE, SE INTINDE FOIA IN TAVA SI SE INTEAPA CU FURCULITA.
SE ADUGA UMPLUTURA DE BRANZA;;
5 OUA
750 GR BRANZA DULCE DE VACI
200 ML FRISCA LICHIDA
150 GR ZAHAR
2 PLICURI BUDINCA VANILIE
COJA DE PORTOCALE.
SE AMESTECA TOATE SE PUNE PESTE BLAT SI SE DA LA COPT PT 45 MIN, DUPA CARE SE SCOTE SI SE PUNE BEZEAUA SI SE MAI LASA CIRCA 10-15 MIN. SE TAIE RECE.
BEZEAUA
10 ALBUSURI
10 LINGURI CU ZAHAR, SE BAT SPUMA TARE.
POFTA BUNA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
b