am descoperit ,minunata parada a prajiturilor, de torturi nu mai spun ...sunt frumoase si meticulos executate ...Felicitari succese mari pe mai departe!
Doamne da ce tare ti-a iesit!!!!si ce-ai facut tu acolo "cipca"????danteluta parca-i facuta cu acul din macramea,n-am cuvinte ce delicat e si finut,te pup,poate ne inveti si pe noi
mersi Doinitza, este foarte simplu, faci un albus cu zahar pudra ca o bezea si apoi o pui in sprit si cu el faci ce modele doresti, trebuie sa le lasi la intarit vreo 24 de ore, si eu te pup.
fenomenal!
RăspundețiȘtergeremultumesc givanna
RăspundețiȘtergeresuperb!
RăspundețiȘtergereFELICITARI!NICI NU TE INDURI SA MANANCI,CAT DE BINE ARATA!VA PUPAM!
RăspundețiȘtergereSuperb... Foarte bine arata
RăspundețiȘtergeream descoperit ,minunata parada a prajiturilor, de torturi nu mai spun ...sunt frumoase si meticulos executate ...Felicitari succese mari pe mai departe!
RăspundețiȘtergereDoamne da ce tare ti-a iesit!!!!si ce-ai facut tu acolo "cipca"????danteluta parca-i facuta cu acul din macramea,n-am cuvinte ce delicat e si finut,te pup,poate ne inveti si pe noi
RăspundețiȘtergeremersi felis
RăspundețiȘtergeremersi Maria
RăspundețiȘtergeremersi Doinitza, este foarte simplu, faci un albus cu zahar pudra ca o bezea si apoi o pui in sprit si cu el faci ce modele doresti, trebuie sa le lasi la intarit vreo 24 de ore, si eu te pup.
RăspundețiȘtergereIf yoս arre going for finest conteents likе I do, simply visit this sitе every day as it оffers quality contents, thanks
RăspundețiȘtergereӉave a lokk at my weblog: bay area windows replacement