TELEFON 07424552764 londra

BINE ATI VENIT PE PAGINA MEA, SPER SA VA PLACA CEEA CE VEDETI, VA MULTUMESC. PT COMENZI TELEFON 07424552764

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

6 decembrie 2011

TORT ELEGANT




RULADA DE BISCUITI DE POST, ECLERE


PRAJITURELE DIVERSE


PRAJITURELE DIVERSE


TORT EGIPTEAN


ATAT MI-A MAI RAMAS DIN EL DIN PACATE

INGREDIENTE
PT O TAVA CU DIAMETRU DE 18

6 ALBUSURI BATUTE SPUMA CU 6 LINGURI ZAHAR 2 LINGURI FAINA SI 40 GR NUCI SAU ALUNE MACINATE.

COMPIZITIA SE IMPARTE IN TREI FOI.

CREMA1

6 GALBENUSURI
6 LINGURI ZAHAR
340 ML LAPTE
2 LINGURI AMIDON
170 GR UNT
ESENTA VANILIE
CREMA SE FIERBE LA MAIN MARINE, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU UNTUL SPUMA, CREMA SE PUNE INTRE FOI.

CREMA 2
200 ML SMNATANA PT FRISCA
150 GR ZAHAR
150GR ALUNE SAU NUCA TAIATE MARUNT

DIN ZAHAR SE FACE UN CARAMEL CARE DUPA CE SE TOPESTE SE PUNE PE FOAIE DE COPT LA RACIT, DUPA CARE SE RUPE BUCATELE MICI SI SE ADAUGA IN FRISCA AMESTECATA CU NUCA SAU ALUNELE.

ASAMBLARE

FOAIE+ CREMA 1+ CREMA 2+FOAIE SI TOT ASA, LA FINAL RAMANE DEASUPRA FRISCA

PRAJITURA DE POST




INGREDIENTE

200 GR MARGARINA
130 GR ZAHAR
200 ML LICHID(SUC SAU APA MINERALA)
5 LINGURI DULCEATA SAU GEM
2 PLICURI CAPUCINO CU DIVERSE AROME
100 GR NUCI TAIATE MARUNT
1 LINGURITA BICARBONAT STINS CU ZEAMA DE LAMAIE
300 GR FAINA+ 2 LINGURIAMIDON

SE AMESTECA PT INCEPUT MARGARINA, LICHIDUL SI CELELALTE INGREDIENTE, SE DA LA COPT.
DUPA CE SA RACIT SE PUNE DEASUPRA GLAZURA SAU FIECERE DUPA PREFERINTA.

CORNURI CU GEM



INGREDIENTE

250 GR MARGARINA LA CUTIE
150 ML FRISCA VEGETALA
SARE
DROJDIE CAT O NUCA
150 GR ZAHAR
COAJA PORTOCALA, VANILIE
FAINA CAT CUPRINDE.
SE FRAMNAT TOATE SE LASA LA CRESCUT DUPA CARE SE FORMEAZA CORNURILE SE DAU LA COPT, SE UNG FIERBINTI CU SIROP DIN ZAHAR SI VANILIE.

TORT LEPTOP


TORT CASCHETA POLITIE



CORNETE, RULADA CU BRANZA, FOI CU MERE



PRAJITURA CU MAR



INGREDIENTE
BLAT

5 OUA
20 LINGURI ZAHAR
20 LINGURI ULEI
20 LINGURI LAPTE
24 LINGURI FAINA
SARE
1 PRAF COPT

SE FREACA OUALE CU ZAHARUL, SE ADAUGA ULEIUL SI CELELALTE.
COMPOZITIA SE IMPARTE IN DOUA PARTI.
SE PUNE IN TAVA COMPOZITIA SI SE INTINTE BINE CU O LINGURA INMUIATA IN APA SA NU SE LIPASCA COMPOZITIA.
SE DA LA COPT PT 15 MIN, DUPA CARE SE SCOATE SE PUNE UMPLUTURA DE MAR SI CEALALTA CANTITAE DE BLAT, SE DA LA COPT, SE PUDREAZA CU ZAHAR SI SCORTISOARA.

PRAJITURA BOUNTY CU COCOS



INGREDIENTE

300 GR UNT
200 GR ZAHAR BRUN
6 OUA
300 GR FAINA
4 LINGURI CACAO
4 LINGURI LAPTE
1 PRAF DE COPT, SARE

SE FREACA UNTUL CU ZAHARUL, SE ADAUGA OUALE SI TOATE CELELALTE, SE SDA LA COPT.

SIROP

SE ARDE 5 LINGURI DE ZAHAR PANA SE FACE CARAMEL, SE ADAUGA 600 ML LAPTE, SE LASA SA SE TOPEASCA.
ACEST SIROP SE PUNE PESTE BLATUL RECE.

CREMA

600 ML LAPTE
5 LINGURI GRIS
200 GR UNT
200 GR ZAHAR
150 GR NUCA COCOS
LAPTELE, UNTUL,ZAHARUL SI GRISUL SE PUN LA FIERT PE BAIN MARINE PANA SE INGOASA, DUPA CARE SE PUNE COCOSUL, SE PUNE FIERBINTE PESTE BLATUL RECE CARE A FOST SI INSIROPAT.

DEASUPRA SE PUNE GLAZUARA SAU CIOCOLATA TOPITA. POFTA BUNA

ARE MULTE CALORII DAR ESTE DELICIOASA.

PRAJITURA CU FOI DE ALBUS



INGREDIENTE
FOI
12 OUA
500 GR NUCA MACINATA
300 GR ZAHAR
1 1/2 PRAF COPT
5 LINGURI FAINA
4 LINGURI CACAO, UN PRAF SARE.
SE BAT ALBUSURILE SPUMA, SE ADAUGA ZAHARUL, SI PE RAND CELELALTE, SE IMPARTE COMPOZITIA IN TREI PARTI SI SE COC LA FOC IUTE PE DOSUL TAVII SAU IN TAVA.

CREMA

12 GALBENUSURI
3 LINGURI CACAO AMARA
200 GR ZAHAR
5 LINGURI LAPTE
150 GR CIOCOLATA CU LAPTE
250 GR UNT

SE FIERB PE BAIN MARINE INGREDIENTELE, SE DAU LA RECE DUPA CARE SE AMESTECA CU UNTUL FRECAT SPUMA , SE PUNE INTE FOI, DEASUPRA SE RADE CIOCOLATA.

PRAJITURA CU BRANZA SI BEZEA



INGREDIENTE

BLAT

400 GR FAINA
250 GR UNT
UN PRAF DE COPT
150 GR SMANTANA
100 GR ZAHAR
2 OUA
4 LINGURI CU
LAPTE

SE FRAMNAT UN ALUAT CU TOATE INGREDIENTELE, SE INTINDE FOIA IN TAVA SI SE INTEAPA CU FURCULITA.
SE ADUGA UMPLUTURA DE BRANZA;;


5 OUA
750 GR BRANZA DULCE DE VACI
200 ML FRISCA LICHIDA
150 GR ZAHAR
2 PLICURI BUDINCA VANILIE
COJA DE PORTOCALE.

SE AMESTECA TOATE SE PUNE PESTE BLAT SI SE DA LA COPT PT 45 MIN, DUPA CARE SE SCOTE SI SE PUNE BEZEAUA SI SE MAI LASA CIRCA 10-15 MIN. SE TAIE RECE.

BEZEAUA

10 ALBUSURI
10 LINGURI CU ZAHAR, SE BAT SPUMA TARE.
POFTA BUNA.

tort cu hortensie alba