TELEFON 07424552764 londra

BINE ATI VENIT PE PAGINA MEA, SPER SA VA PLACA CEEA CE VEDETI, VA MULTUMESC. PT COMENZI TELEFON 07424552764

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

18 iunie 2010

tort ANCA







BLAT

4 oua
250 gr zahar
10 linguri apa
150 gr nuca macinata
1 lingurita bicarbonat de sodiu(stins cu otet)
sare
200 gr faina
10 linguri ulei


Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, galbenusurile se bat cu jumatatea cealalta de zahar pana se topeste, se adauga treptat apa, uleiu.
Se amesteca compozitia de albus cu galbenus si se aduga nuca , bicarbonatul, sarea si faina, se da la copt.

CREMA

4 oua
2oogr zahar, se fierb la bain marine pana se ingroasa, sa lasa la racit dupa care sa amesteca cu un pachet unt si 4-5 linguri cacao, crema se pune intre feliile de tort.

SIROP

Se pune la topit 200 gr zahar pana se face caramel, se stinge cu doua cani de apa pana se topeste zaharul, se lasa la racit si se adauga 2-3 esente de rom, se insiropeaza blaturile de tort.

Se pune intre blaturile de tort visine fara sanburi.

TORTURL ESTE ACOPERIT CU CREMA DE UNT SI IMBRACAT CU PASTA DE ZAHAR CU AROMA DE MIGDALE.

7 comentarii:

  1. hey si eu am formele astea!!!! arata f bien pe tort.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca si tu le ai Giovanna, ca am vazut pe un tort de al tau forma mai mica, te pup, o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. daniela draga mea,acesta este un tort superb!!!nu stiu ce as putea spune mai mult.felicitari si multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Sarah, esti o dulce, si eu te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Hurrah! At last I got a blog from where I can in fact obtain useful facts
    regarding my study and knowledge.

    Here is my homepage dating online (bestdatingsitesnow.com)

    RăspundețiȘtergere

b