18 iunie 2010
tort ANCA
BLAT
4 oua
250 gr zahar
10 linguri apa
150 gr nuca macinata
1 lingurita bicarbonat de sodiu(stins cu otet)
sare
200 gr faina
10 linguri ulei
Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, galbenusurile se bat cu jumatatea cealalta de zahar pana se topeste, se adauga treptat apa, uleiu.
Se amesteca compozitia de albus cu galbenus si se aduga nuca , bicarbonatul, sarea si faina, se da la copt.
CREMA
4 oua
2oogr zahar, se fierb la bain marine pana se ingroasa, sa lasa la racit dupa care sa amesteca cu un pachet unt si 4-5 linguri cacao, crema se pune intre feliile de tort.
SIROP
Se pune la topit 200 gr zahar pana se face caramel, se stinge cu doua cani de apa pana se topeste zaharul, se lasa la racit si se adauga 2-3 esente de rom, se insiropeaza blaturile de tort.
Se pune intre blaturile de tort visine fara sanburi.
TORTURL ESTE ACOPERIT CU CREMA DE UNT SI IMBRACAT CU PASTA DE ZAHAR CU AROMA DE MIGDALE.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
hey si eu am formele astea!!!! arata f bien pe tort.
RăspundețiȘtergerestiu ca si tu le ai Giovanna, ca am vazut pe un tort de al tau forma mai mica, te pup, o zi minunata.
RăspundețiȘtergereMAGNIFIQUE!!!
RăspundețiȘtergereA bientôt.
MERSI Nadji.
RăspundețiȘtergeredaniela draga mea,acesta este un tort superb!!!nu stiu ce as putea spune mai mult.felicitari si multi pupici
RăspundețiȘtergeremultumesc Sarah, esti o dulce, si eu te pup
RăspundețiȘtergereHurrah! At last I got a blog from where I can in fact obtain useful facts
RăspundețiȘtergereregarding my study and knowledge.
Here is my homepage dating online (bestdatingsitesnow.com)