TELEFON 07424552764 londra

BINE ATI VENIT PE PAGINA MEA, SPER SA VA PLACA CEEA CE VEDETI, VA MULTUMESC. PT COMENZI TELEFON 07424552764

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

torturi si prajituri romanesti londra

londra, United Kingdom

10 aprilie 2010

tort castel cu printese





8 comentarii:

  1. multumesc draga MIMI, O SEARA FRUMOASA ITI DORESC

    RăspundețiȘtergere
  2. mutumesc SARAH, a fost o provocare pt mine acest tort, ca si celelalte dealtfel, si ma bucur ca am reusit sa multumesc personalul, dar in primul rand pe mine. te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. E nemaipomenit castelul tau!!! Felicitari!
    Si cel cu micuta balerina e foarte frumos!

    PS. am mai vazut la un tort de-al tau(nu retin care) si acum vad iar la turnuletele castelului, partile alea care imita perfect caramida. imi poti spune cum le faci ?

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc de apreciere Cellyagl, iar cat despre modelul care ma intreabi, iti pot spune ca folosesc o forme care imprim acel model pe pasta, modelul la-m comandat de pe net de la o firma din TG MURES, care se cheama LUMEA BASMELOR intra pagina lor si gasesti acolo o gramada de modele de nustii pe care sa ti le cumperi(daca te tin buzunarele cu sigurata iti vine sa le cumperi pe toate), daca faci comanda ti le trimite prin posta, am comandat de vreo 4-5 ori si sunt multumita, iti trimite totul asa cum vrei, sa nu-ti fie teama ca nu ei plasa, sunt foarte corecti, stii cum se spune clienti nostri stapani nostri, asa ca spor la cumparaturi, si o zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere

b

Powered By Blogger