18 martie 2010
rulada cu banana
iar rezultatul final, dupa o noapte de stat la frigider
peste crema se adauga bananele si se ruleaza, se da la rece cateva ore
peste foie se adauga crema de margarina
daca foia e prea tare se mai adauga lapte sau frisca vegetala, aluatul trebuie sa fie consistent ca sa se poata intinde foaia
foie
5oo gr biscuiti pisati
3 linguri cacao
300 ml lapte de soia sau frisca vegetala
1 esenta rom
crema
un pachet margarina frecat spuma cu 250 gr zahar pudra cu aroma vanilie
dupa care se adauga 150 gr nuca cocos
in mijloc se pune banana si se ruleaza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
o reteta foarte interesanta si simplu de facut .cred ca merge si alt ceva in loc de banane,alt fruct sau ceva gem de fructe mai acrisoare.felicitari
RăspundețiȘtergerebun, bun!
RăspundețiȘtergeredaniela doar acum am vazut mesajul trimis prin friend connect, scuze, eu nu am trmis niciodata mesaj asa, si nici nu am bagat de seama ca ar fi pentru mine mesajul:))mi-e mai usoar daca imi lasi pe blog comentariu, asa sigur o sa vad mesajul tau:) te pup si scuze!
RăspundețiȘtergeremultumesc SARAH, probabil ca merge si cu altceva in loc de banane.
RăspundețiȘtergereda CCCRIS, e buna
RăspundețiȘtergeresi eu te pup Just me, si iti doresc o zi buna
RăspundețiȘtergereun premiu si o provocare te asteapta la mine pe blog.pup si o zi buna
RăspundețiȘtergerela mine pe blog 2 premii pt tine!
RăspundețiȘtergeremultumesc de premii draga Just me
RăspundețiȘtergere