pagini

1 martie 2010

BRIOSE



4 OUA
200 GR UNT
150 GR ZAHAR
200 GR FAINA+ UN PRAF DE COPT
ESENTA VANILIE

SE AMESTECA UNTUL CU ZAHARUL PANA DEVINE CA O SPUMA, SE ADAUGA OUALE PE RAND,ESENTA APOI FAINA.


CREMA

FRISCA AMESTECATA CU VISINE

4 comentarii:

  1. daniela tare dragalase ti-au iesit.imi spui te rog ce-ai folosit pentru decor?multumesc pentru ghiocel .iti doresc o primavara plina de realizari.
    PS esti interesata de un schimb de link-uri?

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur SARAH ca-ti place briosele mele, am folosit pasta de zahar care o prepar eu, daca te intereseaza reteta scriemi, cat despre schimbul de link-uri habar nu am ce trebuie sa fac, doar daca ma ajuti tu si sa-mi explici ce inseamna asta poate se rezolva, astept raspuns de la tine, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai dap cam tarziu mi-am adus aminte.scuze sunt bolnavioara.schimbul de link-uri s-a realizat deja eu am pus bllog-ul tau in lista mea de blog-uri si am vazut ca si tu pe al meu asa ca all done
    partea cu ornatul ma intereseaza foarte mult .te-am rugat intr-un alt comentari sa explici step by step cu faci trandafirii si celelalte ornamente.pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Awesome article.

    My web blog: dating online - bestdatingsitesnow.com,

    RăspundețiȘtergere

b